Duitsland 1995. Mysterie van Bernd Böhlich. Met o.a. Thomas Rudnick, Monika Pietsch, Eva Haßmann, Ingeborg Westphal en Robert Glatzeder.

VPRO Cinema

Steffen Kemper (Glatzeder), een autokraker met een strafblad van hier tot Tokyo, wordt op een parkeerterrein in het schilderachtige Oostduitse Freiberg neergeschoten. Hauptkommissaris Ehrlicher (Sodann) is ontzet als hij erachter komt dat zijn zoon Tommi (Rudnick) bij de zaak betrokken zou zijn en eventueel als dader in aanmerking komt. Tommi baat een wirtshaus uit in de buurt. Kommissar Kain (Lade) blijkt uit het goede hout gesneden te zijn, ook als zijn chef niet alle kaarten op tafel legt. Hiermee zorgt scenarioschrijver Peter Probst voor een beetje human interest door de onderlinge relaties op de proef te stellen in een tamelijk banale TATORT-affaire over chantage naar aanleiding van opgelopen schulden. Aflevering 312.

credits

Regie:
Bernd Böhlich
Cast:
Thomas Rudnick, Monika Pietsch, Eva Haßmann, Ingeborg Westphal, Robert Glatzeder, Pascal Freitag, Sven Martinek, Wolfgang Völz, Regula Grauwiller, Bernd Michael Lade, Peter Sodann
Muziek:
Andy Goldner
Jaar:
1995
Alt. titels:
Falsches Alibi
Genres:
Mysterie, Thriller
Trefwoorden:
Krimi
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Tatort - Falsches Alibi (1995) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken