Verenigde Staten 1997. Misdaad van Richard W. Munchkin. Met o.a. Doug Jeffery, Shauna O'Brien, Bobby Johnston, De'Ann Power en David Elliott.

VPRO Cinema

Op de steenrijke uitgever van het herenblad Passion Magazine, Evan Halloway (Johnston), zijn knappe begleidster Annette (Mejia) en zijn bodyguard wordt bij het verlaten van een stripclub een moordaanslag gepleegd. Volgens dynamische detective Nick Peterson (Jeffery) van de politie en zijn partner Paul (Elliott) moet dit het werk van een beroepsmoordenaar zijn, want anders was Halloway allang dood geweest. Het was slechts de bedoeling om hem onder druk te zetten. Nu gaat het erom, om te ontdekken waarom. Het (valse) spoor leidt naar een van zijn ex-playmates, Kirsty (O`Brien), die in de striptent werd ontdekt en tegenwoordig met haar minnaar Franco (Knotts) op een ranch woont. Ook stripper Lisa (Power) en hoofdredacteur Weller (LaVetta) komen in aanmerking, maar dat ontdekt men pas later. Is het het werk van een jaloerse vrouw, gaat het om de concurrentie of om de macht binnen Halloway's Playboy-achtige imperium? De film is een slap aftreksel, dat het midden houdt tussen een erotisch misdaadverhaal en een softpornootje. Het scenario van Steve Tymon is niet spannend. Wat blijft zijn mooie meiden, die nauwelijks acteren en na een tijdje gaat het kijken naar hen toch echt vervelen. Het camerawerk is van Michael Goi.

credits

Regie:
Richard W. Munchkin
Cast:
Doug Jeffery, Shauna O'Brien, Bobby Johnston, De'Ann Power, David Elliott, William Knight, Ashlie Rhey, Doria Rone, Charla Driver, Kevin Knotts, Maeve Malone, Bob LaVetta, Jim Adelstein, Skip Cook, Tania Mejia, Shari Brown, Nicole Gian, Steve Tymon, Buddy Barnett, Brad Lineweaver
Productie:
Steven Hunter, Art Tashjian, Charla Driver
Camera:
Michael Goi
Muziek:
Max Baxter, Miriam Cutler
Jaar:
1997
Alt. titels:
Passion for Murder, A
Genres:
Misdaad, Actiefilm
Trefwoorden:
Erotiek, Cop-story, Wraakfilm, Misdaadthriller
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen