Duitsland 1992. Mysterie van Werner Masten. Met o.a. Manfred Krug, Charles Brauer, Lutz Reichert, Joachim Hermann Luger en Angelika Thomas.

VPRO Cinema

De zeventien-jarige babysitter Beneke is vermoord. De verdachte is Jakov Samow (Luger), de vader van het kindje, waarop Beneke moest passen, als Hauptkommissar Stoever (Krug) ontdekt dat Beneke en Samow een relatie hadden. Iedereen, die Samow kent, inclusief zijn vrouw Elena (Thomas), laat hem vallen als een baksteen. Stoever en Brockmöller kunnen alleen maar vaststellen dat Samow zich steeds dieper in de nesten werkt uit wanhoop. Dat laatste brengt hen aan het twijfelen of Samow eigenlijk wel de dader is. De kijker weet inmiddels al beter en hoopt dat ook Stoever en Brocki het licht zullen zien. Het scenario is van Ulrich Kressin. Het camerawerk is van Klaus Eichhammer. Aflevering 256.

credits

Regie:
Werner Masten
Cast:
Manfred Krug, Charles Brauer, Lutz Reichert, Joachim Hermann Luger, Angelika Thomas, Diether Krebs, Isolde Barth, Svenja Beneke, Rolf Zacher, Barbara Fenner, Antje Weisgerber
Scenario:
Ulrich Kressin
Camera:
Klaus Eichhammer
Jaar:
1992
Alt. titels:
Blindekuh
Genres:
Mysterie
Trefwoorden:
Krimi
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Tatort - Blindekuh (1992) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken