Verenigde Staten 2001. Actiefilm van Mike Marvin. Met o.a. Bo Derek, Stacy Keach, Ray Raglin, Michael Manasseri en Ron Hale.

VPRO Cinema

Een roofoverval maakt een einde aan het leven van de goed gesitueerde generaal John Parker (Keach). Hij had vier dochters, die elkaar na vele jaren voor het eerst weer terugzien op zijn begrafenis. Ze besluiten vaders dood tot op de bodem uit te zoeken en te wreken. Parkers persoonlijke lijfwacht schiet de dames te hulp uit wroeging, omdat hij vindt dat hij zijn baas beter had moeten beschermen. Het scenario van regisseur Marvin, Stuart Sheslow en Alise De Hare is kronkelig, bevat talloze clichés over de geheime dienst, de drugshandel en de gokbusiness. Spel en regie zijn nauwelijks indrukwekkend. De inmiddels 45-jarige Derek is even te zien in een kleine rol als Victoria Warren. Typisch zo'n product voor DVD-verhuur of daluren van een tv-zender, die dan geen reclame-inkomsten verwacht. Het camerawerk is van Steven Shaw.

credits

Regie:
Mike Marvin
Cast:
Bo Derek, Stacy Keach, Ray Raglin, Michael Manasseri, Ron Hale, Elena Lyons, William Haze, Rebecca Stauber, Margaret Scarborough, Karen Nation, Romi Dias
Productie:
Ron Moler, Rosi Acosta
Camera:
Steven Shaw
Jaar:
2001
Genres:
Actiefilm
Trefwoorden:
Wraakfilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Sunstorm (2001) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken