Duitsland/Oostenrijk 2004. Romantiek van Hartmut Griesmayr. Met o.a. Ursula Buschhorn, Bernhard Schir, Michael Lesch, Elisabeth Lanz en Herbert Fux.

VPRO Cinema

Katja Stern (Buschorn) is een zeergewaardeerde redactrice bij een veelgelezen, gezaghebbend dagblad. Haar man Erik (Schir) heeft veel succes als advocaat. Omdat ze beiden een behoorlijk ego hebben, komen ze nog al eens met elkaar in botsing en geven zij hun twaalf-jarige zoon Christopher (Schykowski) te weing aandacht. De jongen lijdt er zodanig onder dat hij op doktersadvies naar de bergen moet om op verhaal te komen. Gelukkig mag Katja van haar steenrijke uitgever met verlof en algauw gaat de gezondheid van Christopher met sprongen vooruit. Tijdens haar verblijf in de alpen leert zij Johannes Assamer (Schir) kennen en beminnen. Natuurlijk kan Katja niet al dat geluk bij elkaar optellen en voor zich houden. Bijgevolg moet zij kiezen. Soap uit de hoge bergen in optima forma. Het ziet er allemaal verschrikkelijk goed uit, maar erg spannend is het niet. Het tamelijk voorspelbare scenario is van Konstanze Breitebenr en Annette Hess. Het camerawerk is van Peter H.W. Tost.

credits

Regie:
Hartmut Griesmayr
Cast:
Ursula Buschhorn, Bernhard Schir, Michael Lesch, Elisabeth Lanz, Herbert Fux, Christine Reinhart, Ina Rudolph, Wolf-Niklas Schykowski
Scenario:
Konstanze Breitebenr
Camera:
Peter H.W
Muziek:
Joe Mubare
Jaar:
2004
Genres:
Romantiek, Drama
Trefwoorden:
Heimatfilm, Romantisch drama, Televisiefilm
Landen:
Duitsland, Oostenrijk

op televisie

0 uitzendingen

Paradies in den Bergen (2004) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken