Duitsland 2003. Misdaad van Maris Pfeiffer. Met o.a. Maja Maranow, Florian Martens, Tayfun Bademsoy, Jaecki Schwarz en Arnfried Lerche.

VPRO Cinema

Verena (Maranow) en Otto (Martens) trekken ten strijde tegen de Albanese vrouwenhandel in Berlijn nadat een kroongetuige en haar bewaker op beestachtige wijze zijn vermoord. Alles wat ze kunnen constateren is dat de politieman de dader kende. Korpschef Reddemann (Lerche), die ongeduldig wordt, besluit Achenbach (Wilde) de gevangenis in te sluizen om een vastzittende tussenhandelaar uit te horen, maar die wordt vermoord voordat Achenbach bij hem kan komen. Dan is er nog een toevallige getuige, een jonge vrouw, die gedwongen werd te tippelen en bij een aanrijding gewond werd. Otto en Verena moeten haar beschermen en vlot handelen om de tot nu toe onbekende daders te pakken te krijgen voordat ze opnieuw een waardevolle getuige zullen verliezen. Gelukkig hebben ze een idee over degene die aan de touwtjes trekt. Pure routine, maar voor de vaste liefhebbers gedegen ontspanning. Het scenario is van Renate Kampmann. Het camerawerk is van Eckhard Jansen.

credits

Regie:
Maris Pfeiffer
Cast:
Maja Maranow, Florian Martens, Tayfun Bademsoy, Jaecki Schwarz, Arnfried Lerche, Pierre Besson, Catherine H. Flemming, Tim Wilde, Patrycia Ziolkowska, Naomi Krauss, Kristian Bader
Scenario:
Renate Kampmann
Camera:
Eckhard Jansen
Muziek:
Martin Stock
Jaar:
2003
Alt. titels:
Starkes Team - Das große Schweigen, Ein, Große Schweigen, Das
Genres:
Misdaad
Trefwoorden:
Cop-story
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen