Duitsland 2003. Misdaad van Thomas Jauch. Met o.a. Despina Pajanou, Petra Kleinert, Gerhard Garbers, Jockel Tschiersch en Jürgen Janza.

VPRO Cinema

Commissarissen Sabrina Nikolaidou (Pajanou) en Ellen Ludwig (Kleinert) moeten de moord op lesbische officier van justitie Ines Blum (Guthmann) ophelderen. Ze krijgen daarbij te maken met de dubieuze makelaar in onroerend goed Alexander Teichmann (Schrott), die zich na werktijd in vrouwenkleren hult, en zijn advocaat van kwade zaken Dr. Klaus Droemer (Deutschmann). Droemer staat in verbinding met een volgend slachtoffer, dat met hetzelfde steekwapen om zeep is gebracht. Er is de gebruikelijke tijdsdruk van bovenaf op het speurdersduo, er zijn valse sporen zoals Blums mogelijke jaloerse minnares, tekenares Kirsten (Grote), en stemverdraaiingen, die het geheel opvullen en moeten zorgen voor de dramatische spanning. Voor de fans is deze aflevering goed genoeg, maar verder is het scenario van Hartmann Schmige pure routine. Stereo.

credits

Regie:
Thomas Jauch
Cast:
Despina Pajanou, Petra Kleinert, Gerhard Garbers, Jockel Tschiersch, Jürgen Janza, Konstantin Graudus, Felix Theissen, Heikko Deutschmann, Harald Schrott, Monika Guthmann, Ulrike Grote, Marie Anne Fliegel
Jaar:
2003
Alt. titels:
Herz der Finsternis
Genres:
Misdaad, Thriller
Trefwoorden:
Cop-story
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen