Duitsland 1992. Misdaad van Sigi Rothemund. Met o.a. Harald Dietl, Hartmut Reck, Wolfgang Müller, Alexander Pelz en Hans Michael Rehberg.

VPRO Cinema

Een aanslag op aannemer zonder scrupules Eberhard K[KA3]oster (Rehberg) kost zijn voorman het leven. Terwijl het team van K3 de verdachten op een rijtje zet, wordt er weer een aanslag op K[KA3]oster gepleegd. Gaat het om jaloezie, omdat K[KA3]oster een relatie had aangeknoopt met Nora Kiefer (H[KA3]offerer), de vrouw van medewerker Bruno Kiefer (Noel)? Of wilden zijn concurrenten Steuerhahn (Von Hassel) en Jansen (Janza) hem lozen? Of had Kr[KA3]uger (Kaven) zich te vaak laten omkopen, en had hij zich nu uit Kösters wurggreep willen bevrijden? Het scenario voor deze wie-is-de-dader is als gebruikelijk van Harald Vock en de aflevering is pure routine. Eigenlijk alleen maar geschikt voor de vaste fans van de serie. Von Hassel die Karl Steuerhahn speelt is een heel bekend tv-gezicht als Kommissar Edgar Brinkmann uit Frankfurt in de serie TATORT - hij had toen al zeven zaken opgelost.

credits

Regie:
Sigi Rothemund
Cast:
Harald Dietl, Hartmut Reck, Wolfgang Müller, Alexander Pelz, Hans Michael Rehberg, Sissy Höfferer, Edwin Noel, Hans Jürgen Janza, Karl Heinz von Hassel, Wolfgang Kaven
Productie:
Doris J. Heinze
Jaar:
1992
Alt. titels:
Männer vom K3 - Auf Sand gebaut, Auf Sand gebaut
Genres:
Misdaad
Trefwoorden:
Cop-story
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen