Duitsland 1998. Drama van Otto Retzer. Met o.a. Klausjürgen Wussow, Harald Juhnke, Dennenesch Zoudé, Michael Lesch en Charles M. Huber.

VPRO Cinema

Dr. Hofmann (Wussow) en Dr. Sander (Lesch) moeten in de laatste episode van deze driedelige mini een steenrijke vrouw behandelen die aan geheugenverlies lijdt. Ze hebben er geen flauw vermoeden van dat zij ternauwernood een moordaanslag heeft overleefd door haar man. Het onwaarschijnlijke van deze serie bereikt een hoogtepunt wanneer Dr. Hofmann erin toestemt een voodoo-priesteres te raadplegen om het leven van een baby te redden. Er is ook weer plaats voor romantiek onder de palmbomen. Na zijn echtscheidingsverdriet vindt Dr. Sander troost bij verpleegster Anja (Lanz). Het scenario is van Rolf-René Schneider. Het camerawerk is van Fabian Eder.

credits

Regie:
Otto Retzer
Cast:
Klausjürgen Wussow, Harald Juhnke, Dennenesch Zoudé, Michael Lesch, Charles M. Huber, Gunter Berger, Gisela Trowe, Georg Thomalla, Elisabeth Lanz, Nicolae Popescu, Rosa Margarita Lorinzo, Eva Freese, Joan Faulkner, Christina Plate
Scenario:
Rolf-René Schneider
Camera:
Fabian Eder
Muziek:
Klaus Pruenster
Jaar:
1998
Alt. titels:
Karibik: 3. Die Nächte der Kreolin, Nächte der Kreolin 3., Die
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Melodrama, Doktersdrama
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen