Verenigde Staten 2000. Mysterie van John Quinn. Met o.a. Kelli McCarty, Bobby Johnston, Devinn Lane, Scarlet Johansing en Paul Logan.

VPRO Cinema

Christina (McCarthy) erft een huis in de fraaie Californische bergen. Ze wil er een hotel van maken. Ze ontmoet Chip (Johnston), een aardige boy, die haar wil helpen bij de verbouwing. Haar ex-vriend James (Logan) komt op de proppen met in zijn kielzog Shene (Lane), die voor de kost een stripact doet, net zoals Christina in het verleden. James heeft niet veel goeds in de zin en wil roet in het eten gooien. Ondertussen arriveren er nog meer lui, w.o. Sophia Linn (Johansing, in werkelijkheid Monique Parent), die kasteelromannetjes schrijft en Bait (McConnell, die in werkelijkheid Renee Rea heet). Ook Hank (Veleo, die in werkelijkheid Jason Schnuit heet) is van de partij. Algauw is het scenario van producent Edward Holzman en Heather Carson vergeten en gaan de rollen veelvuldig, bij iedere gelegenheid, uit de kleren. Het camerawerk is van Mark Ludwig en Kazuo Minami. Niets nieuws onder de zon dus, zelfs de locatie niet.

credits

Regie:
John Quinn
Cast:
Kelli McCarty, Bobby Johnston, Devinn Lane, Scarlet Johansing, Paul Logan, Renee Rea, Sebastien Guy, Flower Edwards, David Veleo, Cheyenne Wilbur
Scenario:
Edward Holzman
Productie:
Kelly Andrea Rubin, Edward Holzman
Camera:
Mark Ludwig
Muziek:
Chris Anderson, Carl Schurtz
Jaar:
2000
Genres:
Mysterie, Romantiek, Erotiek
Trefwoorden:
Romantisch drama, Seksfilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Passion's Peak (2000) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken