Verenigde Staten 1997. Sciencefiction van David DeCoteau. Met o.a. Mario Lopez, Jaime Pressly, Richard Grieco, Greg Serano en Justin Walker.

VPRO Cinema

In het clich[KA1]ematige scenario van Chris Chaffin (die overigens niet op de credits is vermeld) wordt de goede, oude aarde getroffen door een meteoriet, die gegenereerd is door de computer en als special effect mislukt is. Dertig jaar later krijgt Ryan Murphy (L[KA1]opez) de opdracht in het Zuidpoolgebied een kameraad op te halen om met hem een op hande zijnde invasie door aliens te verijdelen. Hij komt echter in aanvaring met Sergeant Bradley (Grieco), die een legertje van tough boys aan het trainen is. Behalve de gevierde Pressly (bekend uit TEEN MOVIE, JOE DIRT en RINGMASTER), die na een korte kus de sponde deelt met López, laten de liefhebbers van gespierde mannenlichamen in zwarte soldatenkisten en wit ondergoed zich niet misleiden door deze volledig ontspoorde, idiote geschiedenis. Dolby.

credits

Regie:
David DeCoteau
Cast:
Mario Lopez, Jaime Pressly, Richard Grieco, Greg Serano, Justin Walker, Nick Spano, Damon Sharpe, Charles Mattocks, Steve Wilder, Hollie L. Hummel, Peter Kerr
Productie:
Barnet Bain
Muziek:
Marco Marinangeli
Jaar:
1997
Alt. titels:
Journey: Absolution, The
Genres:
Sciencefiction, Actiefilm
Trefwoorden:
SF-Film
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

The Journey: Absolution (1997) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken