Hongkong SAR van China 1996. Horror van Herman Yau. Met o.a. Miu-Ying Chan, Edward Corbett, Meng Lo, Lori Shannon en Fui-On Shing.

VPRO Cinema

Dit horror-sickie is het toonbeeld van slechte smaak. Wie gemakkelijk geshokeerd is of niet tegen bloed en geweld kan, moet maar niet gaan kijken. Kai-San (Wong) werkt in een restaurant in Hong Kong. Hij wordt betrapt door zijn baas als hij met diens vrouw in bed ligt. Er ontstaat een vechtpartij en Kai-San vermoordt hem. Hij vlucht naar Zuid-Afrika, waar hij een Zoeloe meisje verkracht dat met het ebola-virus besmet is. Kai-San keert terug naar Hong Kong, heeft zelf geen last van de besmetting, vindt weer werk in een restaurant, duikt weer in bed met de vrouw van zijn patroon, wordt weer betrapt, maar vermoordt nu beiden en serveert hen als hamburgers, die besmet zijn met het virus. Wie houdt van moorden, masturberen, verkrachten, kannibalisme en nodeloos geweld is aan het goede adres. De film is zo slecht, dat hij door bepaalde mensen zeer goed bevonden wordt. Het scenario is van Ting Chau. Exporttitel: EBOLA SYNDROME.

credits

Regie:
Herman Yau
Cast:
Miu-Ying Chan, Edward Corbett, Meng Lo, Lori Shannon, Fui-On Shing, Michael Tam, Wong Tsui-ling, Vincent Wang, Anthony Wong Chau-Sang, Bobby Yip
Scenario:
Ting Chau
Productie:
Jing Wong
Jaar:
1996
Genres:
Horror, Komedie
Landen:
Hongkong SAR van China

op televisie

0 uitzendingen

Yibola bing du (1996) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken