Duitsland 2003. Romantiek van René Hessig en René Heisig. Met o.a. Bernadette Heerwagen, Sebastian Ströbel, Axel Prahl, Saskia Vester en Aline Lederer.

VPRO Cinema

De achttien-jarige Conny (Heerwagen) ontvlucht haar moeder en stiefvader door samen te gaan wonen met automonteur Mike (Ströbel). Hun geluk is van korte duur, want de schulden stapelen zich snel op en het komt tot onenigheid met Mike, die de benen neemt. Conny zit met de gebakken peren en een dikke buik. Dankzij de hulp van haar 'boze' stiefvader en een deskundige die haar helpt de schulden te saneren, komt Conny er weer boven op. Er is zelfs weer hoop op geluk met Mike. Een positief, eigentijds drama dat gesierd wordt door het uitstekende spel van de talentvolle, jonge Heerwagen. Het uitstekende scenario is van Britta Stöckle. Het camerawerk is van Gunnar Fuss.

credits

Regie:
René Hessig, René Heisig
Cast:
Bernadette Heerwagen, Sebastian Ströbel, Axel Prahl, Saskia Vester, Aline Lederer, Philipp Muschiol, Alina Sokar, Diana Greenwood, Peter Rappenglück, Martin Butzke, Matthias Kupfer, Andreas Jung, Isabella Hübner, Stefan Born, Hubert Münster, Kai Böcking
Scenario:
Britta Stöckle
Camera:
Gunnar Fuss
Muziek:
Manu Kurz
Jaar:
2003
Genres:
Romantiek, Familiefilm, Drama
Trefwoorden:
Tienerfilm, Romantisch drama, Volwassen worden, Televisiefilm
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Geht nicht gibt's nicht (2003) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken