Duitsland 2002. Avonturenfilm van Michael Steinke. Met o.a. Anja Kruse, Sky Dumont, Saskia Valencia, Helmut Zierl en Anne Moll.

VPRO Cinema

Bewerking van een bestseller van Barbara Wood als tv-film met een scenario van Thomas Hernardi. Operatiezuster Lydia Harris (Kruse) uit L.A. gaat tegen de zin van haar vriend en arts Marc Kellerman (Zierl) op zoek naar haar zus Adele. Zij is verdwenen in Mexico (Valencia), waar zij als archeologe een interessante vondst die bestond uit kostbare antieke kunstvoorwerpen, gedaan had. Ogenschijnlijk krijgt Lydia alle hulp van Ricardo Lapujade (Dumont), een ambtenaar van het Mexicaans ministerie, maar ze ontdekt geleidelijk, dat hij haar als lokaas gebruikt om zelf aan de spullen die goud waard zijn, te komen. Gelukkig komt de ongeruste dokter Marc haar achterna om een handje te helpen. Onderhoudende, avontuurlijke pulp met een behoorlijke cast. Het camerawerk is van Dieter Sasse.

credits

Regie:
Michael Steinke
Cast:
Anja Kruse, Sky Dumont, Saskia Valencia, Helmut Zierl, Anne Moll, Karl Knaup, Ulli Lothmanns, Arman Inci, Elif Inci, Mariella Ahrens
Camera:
Dieter Sasse
Muziek:
Robert Schulte-Hemming, Jens Langbein
Jaar:
2002
Alt. titels:
Spiel des Schicksals
Genres:
Avonturenfilm
Trefwoorden:
Avonturenfilm, Televisiefilm
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen