Verenigde Staten 2001. Erotiek van Edward Holzman. Met o.a. Jacy Andrews, Jared Lincoln, Amber Newman, Jezebelle Bond en Teanna Kai.

VPRO Cinema

Het liefdesleven van een jonge vrouw en haar vriend is gedaald tot op het nulpunt. Om inspiratie op te doen, trekt ze tijdelijk bij een goede vriendin in. Het blijkt dat er nog drie andere leuke meiden wonen. Ze zijn heel apart: het zijn heksen en de eigenaar van hun onderkomen had een vijfde persoon nodig om de vijfpuntige ster waarmee de heksencirkel getrokken kan worden, compleet te maken. Ondertussen wisselen de dames allerlei erotische ervaringen uit. Dit resulteert in een heleboel opnames van blote borsten en slanke handjes die over de vulva wrijven. Eigenlijk is de film alleen maar interessant voor fans van Newman, die Lelia speelt. Zorg wel dat je naar een ongecoupeerde versie kijkt, want anders zie je bijna niets. Het scenario is van Eve Libertine die in werkelijheid Adele Bertei-Cechi heet. Het camerawerk is van David Trulli.

credits

Regie:
Edward Holzman
Cast:
Jacy Andrews, Jared Lincoln, Amber Newman, Jezebelle Bond, Teanna Kai, Nikki Fairchild, Chris Kanowksy, Steven Paul Hirschfield, R. Dustin Griffin, Jack Andrews
Scenario:
Eve Libertine
Productie:
Kelly Andrea Rubin
Camera:
David Trulli
Muziek:
Carl Coronado
Jaar:
2001
Genres:
Erotiek, Fantasy, Horror
Trefwoorden:
Hekserij, Fantasy, Seksfilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Sexual Magic (2001) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken