Verenigde Staten 2001. Erotiek van Kelley Cauthen. Met o.a. Flower Edwards, Jack Lincoln, Catalina Larranaga, Scott Duke en Tracy Ryan.

VPRO Cinema

Carrie (Larranga) schrijft een wekelijkse column voor vrouwen, gebaseerd op haar ervaringen in haar fitnessclub, waar ze het nodige meemaakt (en de kijker eveneens), vooral op het gebied van seks. Drake (Lincoln) past op haar huis en moet op maandagmorgen haar artikel naar de krant faxen, maar hij stopt het per ongeluk in de papierversnipperaar. Hij schrijft dan voor Carrie een nieuwe tekst, waarmee hij verschrikkelijk veel succes heeft. Wederom een tamelijk leeg omhulsel om seks te verpakken, maar in dit geval heeft men zijn best gedaan om koddige situaties op te roepen. Edwards staat als regel uitsluitend bekend onder de naam Flower, routiné Guy deed deze maal mee als Scott Duke en Kai liet haar voornaam op de aftiteling zetten als Teanara. Het camerawerk is van Kazou Minami. De film kwam direct op video uit en werd op de tv uitgezonden als THE SEX SUBSTITUTE.

credits

Regie:
Kelley Cauthen
Cast:
Flower Edwards, Jack Lincoln, Catalina Larranaga, Scott Duke, Tracy Ryan, Teanna Kai, Michael Pirelli, Diana Espen, Jacy Andrews, Joe Rubin, Andrea Carlson, April Wing, Michael Ryan
Productie:
Kelley Andrea Rubin, Eric S. Deutsch, Edward Holzman
Camera:
Kazou Minami
Muziek:
Carl Schurtz
Jaar:
2001
Alt. titels:
Sex Substitute, The
Genres:
Erotiek, Komedie
Trefwoorden:
Seksfilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Body & Soul (2001) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken