Verenigde Staten 1997. Horror van Pascal Franchot. Met o.a. Jennifer Jostyn, Rae'Ven Larrymore Kelly, Vincent Schiavelli, Antonio Fargas en Walter Olkewicz.

VPRO Cinema

Vier meisjes zijn getuige van de moord op een klasgenootje door Milo, een merkwaardige jongen die aan de andere kant van de stad woont. Korte tijd later wordt het levenloze lichaam van Milo in de rivier gevonden. Zijn vader, Dr. Jeeter (Schiavelli), constateert de dood. Zestien jaar later brengt het huwelijk van een van de meisjes hen weer samen in het stadje van hun jeugdtrauma. Claire Mullins (Jostyn) is lerares geworden en besluit er te blijven. Dan komt alles in een stroomversnelling. Binnen een week worden haar drie vriendinnen vermoord. Het demonische man-kind Milo (Metchik) manifesteert zich aan Claire, die begint te geloven dat hij nooit verdronken is. Ze gaat het gruwelijke verleden van Milo onderzoeken. Demonische griezelfilm volgens het klassieke patroon. Er vloeit heel wat bloed en hij is nauwelijks subtiel. Een mengelmoes van NIGHTMARE ON ELM STREET en FRIDAY THE 13TH; de kwaliteit ligt tussen de twee in. Uitsluitend voor liefhebbers van gewelddadige griezelfilms. Craig Mitchell schreef het scenario en het camerawerk is van Yuri Neyman. Ultra Stereo.

credits

Regie:
Pascal Franchot
Cast:
Jennifer Jostyn, Rae'Ven Larrymore Kelly, Vincent Schiavelli, Antonio Fargas, Walter Olkewicz, Paula Cale, Asher Metchik, Jordan Warkhol
Scenario:
Craig Mitchell
Productie:
Jeff Kirshbaum, Hans Bauer, Oliver Eberle, Fuminori Hayashida
Muziek:
It Could Be You
Jaar:
1997
Genres:
Horror
Trefwoorden:
Stalk 'n slash-horror
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Milo (1997) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken