Canada/Verenigde Staten 1997. Misdaad van Allan A. Goldstein. Met o.a. John Ritter, Samantha Eggar, Michele Scarabelli, Roddy McDowall en Daphne Zuniga.

VPRO Cinema

De zuigeling van Victor (Nardi) en Catherine (Scarabelli) is ontvoerd. Er wordt geen losgeld ge[KA3]eist en smeris Strong (Eggar) zit met de handen in het haar. Dan bedenkt ze dat Simon Parker (Ritter), een schrijver van misdaadverhalen, haar wellicht aan idee[KA3]en kan helpen. Parker laat zich door haar overhalen, omdat hij zonder inspiratie zit en hij kan de opgedane ervaring verwerken in het boek dat hij aan zijn rijke uitgever moet afleveren. En zo bedenkt scenarioschrijver Donald Martin dat vader Victor een verhouding moet hebben met Catherine`s zuster Claire (Zuniga). Nu moet de kijker raden wie de baby verborgen houdt. Het plot is verschrikkelijk dun en doorzichtig en de rolverdeling loopt als zombies voor de camera. De film is puur tijdverlies en niet eens een behoorlijk slaapmiddel. Hij inspireert tot niets. Ook bekend als THE TRUTH ABOUT LYING.

credits

Regie:
Allan A. Goldstein
Cast:
John Ritter, Samantha Eggar, Michele Scarabelli, Roddy McDowall, Daphne Zuniga, Gabrielle Boni, Sophie Lorain, Toni Nardi
Muziek:
Larry Cohen
Jaar:
1997
Alt. titels:
Truth About Lying, The
Genres:
Misdaad, Thriller, Drama
Landen:
Canada, Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Loss of Faith (1997) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken