Canada/Verenigde Staten 2000. Komedie van Bill Corcoran. Met o.a. Kimberly J. Brown, Elizabeth Morehead, Daniel Roebuck, Don Knotts en Jake Epstein.

VPRO Cinema

De dertien-jarie Jamie Grover (Brown) is enig kind en vindt de aandacht van haar ouders verstikkend. Haar grootste wens is een broertje of een zusje - dan kan de aandacht tenminste eerlijk verdeeld worden. Die wens wordt verhoord! En hoe: in vijfvoud als haar moeder Nancy (Morehead) een vijfling krijgt. Voor Jamie is dat weer te veel van het goede, maar nu moet ze zich aanpassen. Zelfs haar vader Jim (Roebuck) kan die verandering van een driekoppig naar een achtkoppig gezin maar nauwelijks aan, maar alles komt op zijn pootjes terecht, ook voor Jamie. Het scenario van Matthew Weisman en Gregory K. Pincus is verschrikkelijk onbenullig. De regie van Corcoran is op zijn ruggenmerg gedaan en de film is een aardige vuller voor de daluren in de morgen of de vroege namiddag. Kinderen en moeders, oma's en een paar opa's, inclusief de fans van Brown, kunnen hun hart ophalen aan dit suikerzoete gedoe. In Amerika werd de film uitgezonden door het Disney Channel.

credits

Regie:
Bill Corcoran
Cast:
Kimberly J. Brown, Elizabeth Morehead, Daniel Roebuck, Don Knotts, Jake Epstein, Shadia Simmons, James Kall, Robin Duke, Vincent Corazza, Tim Burd, Kimberly Brown, Cole Corcoran
Productie:
Stanley M. Brooks, Nicholas Tabarrok
Jaar:
2000
Genres:
Komedie, Familiefilm
Trefwoorden:
Kinderfilm, Jeugdfilm, Familiefilm
Landen:
Canada, Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Quints (2000) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken