Duitsland 2001. Romantisch drama van Axel de Roche. Met o.a. Pascal Breuer, Eva Habermann, Marcus Mittermeier, Christoph Grunert en Olivia Pascal.

VPRO Cinema

Een ouderwetse, romantische draak in een modern jasje. De jonge graaf Carl von Wildberg-Reutlingen (Breuer) wil graag trouwen met zijn vakantieflirt, journaliste Tina Berger (Habermann), maar door het dodelijke jachtongeval van zijn broer en erfopvolger Alexander (Grunert) is hij verplicht in het huwelijk te treden met baronesse Victoria Freiin von Naumburg (Pascal), anders komt het familiebezit in handen van de staat. Er zit niet veel anders op voor graaf Carl om zijn plicht te doen en het is de vraag of Tina nog terug kan naar haar vriend Dirk Marks (Mittermeier), een musicus zonder succes. Dit alles is geheel afhankelijk van het vermogen om wonderen te verrichten in het scenario van Gabriele Kister. Wees maar niet ongerust, want dat kun je gerust overlaten aan haar, want zij heeft grote ervaring met soap. Ondertussen doet de rolverdeling zijn best om het kijken en genieten van deze licht verteerbare kost zo aangenaam mogelijk te maken.

credits

Regie:
Axel de Roche
Cast:
Pascal Breuer, Eva Habermann, Marcus Mittermeier, Christoph Grunert, Olivia Pascal, Heinz Drache, Antoine Monot jr, Cosima von Borsody
Scenario:
Gabriele Kister
Camera:
Johannes Geyer
Jaar:
2001
Genres:
Romantisch drama
Trefwoorden:
Salon-drama, Televisiefilm
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Jenseits des Regenbogens (2001) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken