Canada/Verenigde Staten 2000. Actiefilm van Bruce Pittman. Met o.a. Dean Cain, Lexa Doig, Eric Roberts, Peter Stebbings en Richard Chevolleau.

VPRO Cinema

Vic Haddock (Roberts), een vuige boef, verwisselt Phil Valenz (Stebbings), een verachtelijke gauwdief, met zijn grote broer Bob Valenz (Cain), een eerlijke zakenman en denkt dat Bob zijn geld gestolen heeft. Hij stuurt de bloedmooie Camille (Doig) op Bob af om hem uit wraak te vermoorden, maar Camille valt voor Bob. Deze uiteenzetting van het plot komt in de film lang zo duidelijk niet over. De rolprent, die het predikaat B-film onwaardig is, is een warrige aaneenschakeling van niet aflatende actie gecombineerd met een rommelige montage en flets camerawerk. De fans herkennen gelukkig hun idolen Roberts en Cain en ze zijn het er unaniem over eens dat Doig een knappe verschijning is. Haar onduidelijke rol en het gebrek aan acteren wordt haar gemakkelijk vergeven. Ook bekend als THE UNCONCERNED.

credits

Regie:
Bruce Pittman
Cast:
Dean Cain, Lexa Doig, Eric Roberts, Peter Stebbings, Richard Chevolleau, Melissa DiMarco, Terry Simpson, Phaivan Southong, Bonnie Mak, Larry Day
Productie:
Jean Desormeaux, St├ęphane Reichel, Roni Weisberg, Holly Harter
Jaar:
2000
Alt. titels:
Unconcerned, The
Genres:
Actiefilm, Misdaad, Thriller
Landen:
Canada, Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

No Alibi (2000) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken