Verenigde Staten 1997. Drama van Bobby Roth. Met o.a. Lori Loughlin, Bruce Greenwood, Joe Flanigan, Tracey Walter en Kathryn Harrold.

VPRO Cinema

Jess Koster (Loughlin) vertegenwoordigt het openbaar ministerie en houdt zich vooral bezig met verkrachtingszaken. Meestal verliest ze en gaat de beschuldigde vrijuit. Ze bereidt een aanklacht voor tegen meervoudige verkrachter Sean Ferguson (Gail), die echter niet nalaat haar te bedreigen. De vrouw die aangifte deed, is op een gegeven moment spoorloos verdwenen. Jess realiseert zich dat de bedreigingen van Ferguson ernstig genomen moeten worden. Het feit dat Ferguson haar ex-man Don Shaw (Greenwood) als verdediger neemt, maakt alles niet eenvoudiger. Jess die getraumatiseerd is door de mysterieuze verdwijning van haar moeder, begint anonieme brieven te krijgen en merkt dat een onbekende rond het huis sluipt. Ze ontmoet Adam Stiles (Flanigan), een aardige vent die zegt dat hij ooit advocaat was. Na de dood van zijn dochtertje en de scheiding van zijn vrouw heeft hij dat beroep de rug toegekeerd. Hij is bereid Jess te helpen. Ongeloofwaardige rechtbank-thriller met een groot aantal onlogische wendingen, die bedoeld zijn als dwaalsporen. Je hoeft niet intelligent te zijn om te begrijpen dat in de finale, waarin de 'misdadiger' neergeschoten wordt, hij niet de dader was. Warren Taylor baseerde het scenario op een roman van Joy Fielding. Het camerawerk is van Shelly Johnson.

credits

Regie:
Bobby Roth
Cast:
Lori Loughlin, Bruce Greenwood, Joe Flanigan, Tracey Walter, Kathryn Harrold, Max Gail, Micole Mercurio, Lauren Tom, Wendy Gazelle, Richmond Arquette, Mimi Cozzens, Shannon Day, Margie Mann, Bob Nilsson, Nic Roth, Henry Sanders, Irene Tsu
Scenario:
Warren Taylor
Productie:
Dennis Stuart Murphy, Cary Brokaw, Randy Robinson
Camera:
Shelly Johnson
Muziek:
Christopher Franke
Jaar:
1997
Alt. titels:
Feindschaft aus Liebe
Genres:
Drama, Thriller
Trefwoorden:
Rechtbankdrama
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Tell Me No Secrets (1997) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken