Duitsland/Italië 2000. Drama van Ruggero Deodato. Met o.a. Carol Alt, Rüdiger Joswig, Hans von Borsody, Ingeborg Schöner en Olivia Kolbe-Booysen.

VPRO Cinema

Linda (Batista), een oude vriendin van Monica (Alt), verschijnt op de farm van Walter (Von Borsody) en Lisa (Sch[KA3]oner). Ze zegt dat ze een safari wil maken en verzwijgt dat ze totaal vertwijfeld is, omdat haar man haar vanwege leverkanker heeft laten zitten voor een jongere vrouw. Ze is zo wanhopig dat ze een huurmoordenaar (Leonardi) opdracht heeft gegeven om haar op het hoogtepunt van de reis een heldendood te laten sterven. Monica die weet dat Linda`s lever niet in orde is, zorgt voor een transplantatie, maar dan is de killer die zijn opdracht wil uitvoeren, net aangekomen. Op het allerlaatste moment voorkomt zuster Kate (Rocco) een aanslag, maar dan maakt de moordenaar amok en neemt Monica en haar man Alexander (Joswig) in gijzeling. Natuurlijk loopt alles door een kordaat optreden met een sisser af. Wie niet bedenkt hoe belachelijk het scenario van Luca Manfredi en Dido Castelli is, kan wegzakken in al deze avontuurlijke onzin. Het camerawerk is van Sergio D'Offizi. Vervolg: DER BAUM DER TRÄUME.

credits

Regie:
Ruggero Deodato
Cast:
Carol Alt, Rüdiger Joswig, Hans von Borsody, Ingeborg Schöner, Olivia Kolbe-Booysen, Michela Rocco, John Indi, Adrian Steed, Lawrence Simbarashe, Linda Batista, Ken Marshall, Marco Leonardi, Yvonne Peters, Debbie Simmons, Karen Stally, Diana Wilson
Scenario:
Luca Manfredi
Camera:
Sergio D'Offizi
Muziek:
Guido De Angelis, Maurizio De Angelis
Jaar:
2000
Alt. titels:
Leben geht weiter, Das
Genres:
Drama, Avonturenfilm
Trefwoorden:
Melodrama, Avonturenfilm, Junglefilm
Landen:
Duitsland, Italië

op televisie
0 uitzendingen