Verenigd Koninkrijk 1994. Mysterie van Roy Battersby. Met o.a. David Jason, Bruce Alexander, Sally Dexter, Neil Phillips en Christopher Fulford.

VPRO Cinema

Detective Inspector Jack Frost (Jason) onderzoekt een reeks inbraken in een bejaardentehuis en de zware mishandeling van een inwoonster. Frost is wederom de dikwijls blunderende, maar goeiige politieman uit de Engelse provincie, die zich als een terrier vastbijt in het onderzoek dat hij doet. Gebaseerd op de romans van R.D. Wingfield. Bij de tv hebben ze begrepen dat deze verhalen best een serie waard zijn en de films zijn veel aardiger dan de boeken, want ondanks zijn onorthodoxe methoden komt Frost op papier nooit echt tot leven. Dankzij Jason op de buis wèl. Het scenario van is van Richard Harris. Aflevering 5, de tweede uit het tweede seizoen.

credits

Regie:
Roy Battersby
Cast:
David Jason, Bruce Alexander, Sally Dexter, Neil Phillips, Christopher Fulford, Margery Mason, Lindy Whiteford, Steven Mackintosh, Clara Salamn, Graham Turner, Peter Benson, Pamela Cundell, Valerie Lush, Richard Beale, Isabelle Amyes, Michael Hadley, Rose Hill, Max Mason
Productie:
Don Leaver
Jaar:
1994
Alt. titels:
Touch of Frost: Widows and Orphans, A, Widows and Orphans, Veuves et orphelins
Genres:
Mysterie, Misdaad
Trefwoorden:
Cop-story, Detectivefilm
Landen:
Verenigd Koninkrijk

op televisie
0 uitzendingen