Duitsland 1994. Drama van Wolfgang Panzer. Met o.a. Dietmar Bär, Nina Hoger, Michèle Marian, Gigi Herr en Ulrich Wiggers.

VPRO Cinema

Eindelijk heeft Conny (B[KA3]ar) zijn eigen praktijk. Hij is de vaste arts van bokser Rainer Sterzny (Reichel). Door een onlogische wending in het scenario van Knut Boeser onderzoekt hij Rainers rivaal Robby Hatschek (Wallraff) en stelt een ernstige nekblessure vast en raadt Robby af de ring in te gaan. Door een al even onlogische volgende kronkel wordt Conny beschuldigd als dokter partijdig en onbetrouwbaar te zijn. Dat laatste zou hem de praktijk kunnen kosten. Verder heeft Conny het luxe probleem dat hij niet kan kiezen tussen de mooie Rita (Marian), de sportmasseuse met wie hij de praktijkruimte deelt, en zijn vaste vriendin Kea Biebert (Hoger). Nu loopt hij het risico beiden kwijt te raken. De bekende schmalz en soap met competente spelers. Het camerawerk is van Edwin Horak.

credits

Regie:
Wolfgang Panzer
Cast:
Dietmar Bär, Nina Hoger, Michèle Marian, Gigi Herr, Ulrich Wiggers, Robinson Reichel, Nicole Jehns, Christoph Hofrichter, Karlheinz Lemken, Cuco Wallraff
Camera:
Edwin Horak
Muziek:
Filippo Trecca
Jaar:
1994
Alt. titels:
Fallobst
Genres:
Drama, Sportfilm
Trefwoorden:
Melodrama
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen