Duitsland 1968. Komedie van Claus Peter Witt. Met o.a. Joseph Offenbach, Inge Meysel, Gernot Endemann, Monika Peitsch en Michael Hornauf.

VPRO Cinema

Vader Kurt (Offenbach) moet naar het ziekenhuis en nu komt alles op de schouders van moeder K[KA3]athe (Meysel) terecht: gescheiden dochter Doris (Peitsch) krijgt een veelbelovende relatie met ambtenaar Gruber (Diringshofen), die op het punt staat carri[KA2]ere te maken, waardoor de huishouding door elkaar dreigt te geraken en als dat niet het geval is, komt oma K[KA3]opcke (Windeck) wel de boel op stelten zetten als ze even ontsnapt is uit het bejaardentehuis. Dochter Lore is nu uit de serie geschreven, want ze is met Monique naar Parijs. Het scenario is als vanouds van Robert Stromberger. Nog meer van hetzelfde in het vervolg DIE UNVERBESSLICHEN - UND IHRE MENSCHENKENNTNIS.

credits

Regie:
Claus Peter Witt
Cast:
Joseph Offenbach, Inge Meysel, Gernot Endemann, Monika Peitsch, Michael Hornauf, Agnes Windeck, Sandrine Schmidt, Klaus Diringshofen, Bernd Herzsprung, Jean-Pierre Bonnin, Bruno Vahl-Berg
Jaar:
1968
Alt. titels:
Unverbesserlichen - Und ihre Sorgen, Die
Genres:
Komedie
Trefwoorden:
Kroniek, Tragikomedie
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen