Duitsland 1981. Drama van Fritz Umgelter. Met o.a. Günter König, Sascha Hehn, Heide Keller, Maria Sebalt en Günter Lamprecht.

VPRO Cinema

In DIE AUSREI[KL29]ER kan een slagersechtpaar uit Berlijn, Trude (Sebaldt) en Rudi Blaschke (Lamprecht), zich niet ontspannen en kibbelen steeds met elkaar. Zij vergeten daarom te genieten van de reis, totdat er twee verstekelingen worden gevonden. Rudi vindt een van hen (Love) best sympathiek en dat zorgt voor de nodige opwinding. De tweede episode is getiteld DIE HOCHZEITSREISE, die het reeds lang getrouwde echtpaar Walter Borchert (Kieling) en zijn vrouw Else (Wiedemann) met vertraging maakt. Hun huwelijk loopt averij op als zij een ander stel, de Neumanns (Peitsch en Frank) ontmoeten. De episode met Lamprecht moet deze aflevering naar een zeker niveau verheffen, maar zijn optreden duurt nog geen twintig minuten. Het scenario is van Barbara Noack en Curth Flatow. Het camerawerk is van Gero Erhardt.

credits

Regie:
Fritz Umgelter
Cast:
Günter König, Sascha Hehn, Heide Keller, Maria Sebalt, Günter Lamprecht, Scott Williams, Tapuio Love, Monika Peitsch, Elisabeth Wiedemann, Horst Frank, Wolfgang Kieling
Scenario:
Barbara Noack
Camera:
Gero Erhardt
Muziek:
Heinz Kiessling
Jaar:
1981
Alt. titels:
Traumschiff - Urlaubsgeschichten auf See (2), Das, Ausreißer, Die, Hochzeitsreise, Die
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Soap opera
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen