Duitsland 2001. Drama van Dieter Kehler. Met o.a. Siegfried Rauch, Heide Keller, Horst Naumann, Marion Kracht en Francis Fulton-Smith.

VPRO Cinema

De veertigste aflevering ter gelegenheid van het twintig- jarige jubileum. Heel veel verwikkelingen op het romantische gebied: kapitein Paulsen (Rauch) wordt bewonderd door boetiekhoudster Gaby Fischer (Von Borsody), maar hij heeft alleen maar oog voor zangeres Lea Johnson (Roy), die de minnares is van Frank Schubert (Joswig), terwijl hij liever tussen de lakens kruipt met schoonheidsspecialiste Kerstin Hilpert (Plate). Ondertussen verwacht men in San Francisco de komst van de reder, die de rederij zal overdragen aan zijn dochter Susanne (Kracht), maar die is intussen verliefd geworden op Jan Kabel (Fulton Smith), de zoon van de concurrent en zo zal hun relatie grote gevolgen hebben voor de toekomst... Als kapitein Paulsen in alle rust met Lea Johnson wil gaan stappen in de verafgelgen stad uit de titel, treft hij in een van de beroemde hotels, Ceasar's Palace, zijn bijna voltallige bemanning aan! Veel soap en reizen met opname's van optredens in Las Vegas. De eerste hostess Beatrice wordt nog altijd gespeeld door Keller! Het magere, bijna eendimensionale scenario is van Ulrich del Mestre. Het camerawerk is van Holger Greiß. De fans zullen tevreden zijn, maar kijkers die actie of echt drama verwachten kunnen beter niet aan boord gaan.

credits

Regie:
Dieter Kehler
Cast:
Siegfried Rauch, Heide Keller, Horst Naumann, Marion Kracht, Francis Fulton-Smith, Angela Roy, Rüdiger Joswig, Christina Plate, Cosima von Borsody, Karl-Michael Vogler
Scenario:
Ulrich del Mestre
Camera:
Holger Greiß
Muziek:
James Last, Hans Günther Wagener
Jaar:
2001
Alt. titels:
Traumschiff - Las Vegas, Das, Las Vegas
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Episodenfilm, Melodrama
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen