Duitsland 1992. Misdaad van Dietrich Haugk. Met o.a. Harald Dietl, Hartmut Reck, Wolfgang Müller, Alexander Pelz en Uwe Friedrichsen.

VPRO Cinema

Het feit dat een voorlopig onbekend gebleven dader met een bulldozer geprobeerd heeft het huis van makelaar Herbert D[KA3]orien (Friedrichsen) te laten instorten in de hoop dat hij onder het puin zou worden begraven, deed niet alleen een hoop stof opwaaien, maar trok ook de aandacht van het team uit de titel. Later gaat de onverschrokken Dörien op jacht, een ideale gelegenheid om de mislukte aanslag tot een succes te verheffen. Het probleem voor het oplossende vermogen van onze mannen van K3 wordt gevormd door het feit dat Dörien een massa vijanden heeft omdat hij een hoop mensen veel leed heeft berokkend, die hem nu naar het leven staan. Het scenario van Harald Vock is de gebruikelijke wie-is-de-dader en de kijker mag meepuzzelen met de politie. De bulldozer-scène is behoorlijk spectaculair.

credits

Regie:
Dietrich Haugk
Cast:
Harald Dietl, Hartmut Reck, Wolfgang Müller, Alexander Pelz, Uwe Friedrichsen, Winfried Glatzeder, Rolf Hoppe, Esther Francksen
Productie:
Doris J. Heinze
Jaar:
1992
Alt. titels:
Männer vom K3 - Halali für einen Jagdfreund, Die, Halali für einen Jagdfreund
Genres:
Misdaad
Trefwoorden:
Cop-story
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen