Canada/Zuid-Afrika 1998. Romantiek van Vic Sarin. Met o.a. Polly Shannon, Tim Dutton, Nicholas Campbell, Lois Maxwell en Michael McManus.

VPRO Cinema

Sandra Applewhite (Shannon) is dolgelukkig als ze trouwt met John Gilman (McManus). Helaas is er een verschrikkelijke ontploffing aan boord van het jacht van John, waarbij het schip in brand vliegt en Sandra omkomt. Max Warner (Dutton) die de zaak onderzoekt, vermoedt dat er iets niet pluis is, maar hij vindt geen harde bewijzen. Ook het stoffelijk overschot van Sandra wordt nimmer gevonden. De kijker die over de schouders van de diverse personages meekijkt, meent dat John de knappe Sandra vermoord heeft en vraagt zich af waarom hij dat heeft gedaan. Max voelt zich gefrustreerd en kan het mooie snuitje van Sandra maar niet vergeten. Als hij haar op een foto in een recente Zuid- Afrikaanse reiscatalogus meent te herkennen, gaat hij op eigen houtje naar dat land. Hij ontmoet Nicky Dawson (nogmaals Shannon) na het nodige gespeur. Zou zij hem het geheim onthullen en kan hij John Gilman als koele moordenaar ontmaskeren? Blijft er een beetje romantiek over voor Max? Als we dit allemaal zouden verklappen, gaat niemand meer naar deze Boeket Reeks- achtige film kijken. Het scenario van Gerald Wexler dekt de lading van dit niet al te diepgravende verhaal volledig en het spel van de hoofrollen is aanvaarbaar. Het camerawerk is van Buster Reynolds.

credits

Regie:
Vic Sarin
Cast:
Polly Shannon, Tim Dutton, Nicholas Campbell, Lois Maxwell, Michael McManus, Graham Armitage, Russel Savadier, John Tsai, Douglas Briglow, Owen Sejake, Bismilla Mdaka, Xoli Norman, Goliath Davids, Chad Everett
Productie:
Randall Torno, Susan Minas, Robert Lantos, Jennifer Black, Noreen Halpern, David Wicht, Kevin Lafferty
Camera:
Buster Reynolds
Muziek:
John McCarty
Jaar:
1998
Alt. titels:
Harlequin's Hard to Forget
Genres:
Romantiek, Mysterie
Trefwoorden:
Romantisch drama
Landen:
Canada, Zuid-Afrika

op televisie
0 uitzendingen

Hard to Forget (1998) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken