Canada 1988. Mysterie van Susan Martin. Met o.a. Duncan Regehr, Linda Smith, Susan Almgren, Bernard Behrens en Joanna Noyes.

VPRO Cinema

Lily Reynolds (Smith) is junior partner op het advocatenkantoor van haar oom Leland (Behrens). Ze werkt hard en heeft geen tijd voor een relatie. Toch zou ze als iedere jonge vrouw van haar leeftijd graag een levenspartner ontmoeten. Dit komt geheel onverwacht als Robert Fiori (Regehr), een knappe vent van Italiaanse afkomst, op kantoor een klusje komt verrichten. Er zijn echter hindernissen in de vorm van een standsverschil, hoewel dat in de Noord-Amerikaanse maatschappij officieel niet bestaat. Ook zijn er eventuele verbindingen van Robert met de georganiseerde misdaad. Het voorspelbare, vage scenario van Marilyn Lightstone staat garant voor een goede afloop. Deze rolprent valt in de categorie van de verfilmingen van de pulpromans zoals Danielle Steel, Rosamunde Pilcher, Barbara Cartland enz., maar is minder glitterig en sprookjesachtig. Passieve, pretentieloze ontspanning voor de namiddag.

credits

Regie:
Susan Martin
Cast:
Duncan Regehr, Linda Smith, Susan Almgren, Bernard Behrens, Joanna Noyes, Michelle Turmel, Andrew Johnson, Clive Spiegel, Lois Arkwright
Productie:
Stewart Harding, Kenneth Atchity
Muziek:
Lewis Furey
Jaar:
1988
Genres:
Mysterie, Romantiek
Trefwoorden:
Romantisch drama
Landen:
Canada

op televisie
0 uitzendingen

Little White Lies (1988) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken