Duitsland 1991. Romantiek van Thomas Nennstiel. Met o.a. Crescentia Dünßer, Max Tidof, Brigitte Janner, Irina Hoppe en Heike Hanold.

VPRO Cinema

De dertig-jarige Paul (Tidof) is afgestudeerd als arts. Hij is een einzelg[KA3]anger en besluit zijn carri[KA2]ere af te breken om een wijnhandel te beginnen. Hij leert de 28-jarige aankomende zangeres Laura (Dünßer) kennen. Laura heeft een woongemeenschap verlaten om zich op haar studie te concentreren en woont in een pension tegenover Paul. Deze twee totaal verschillende karakters worden uiteraard verliefd op elkaar, maar ontdekken dat samenleven niet meevalt en dat het veelvuldig concessies doen betekent. Niet meteen een meesterwerk maar als men de onwaarschijnlijkheden niet meerekent een best aangename komedie uit de serie Das kleine Fernsehspiel in het kader Gefühlsecht. Regisseur Nennstiel schreef met Wolfgang B. Heine het scenario. Het camerawerk is van Thomas Mauch.

credits

Regie:
Thomas Nennstiel
Cast:
Crescentia Dünßer, Max Tidof, Brigitte Janner, Irina Hoppe, Heike Hanold, Brigitte Jakobs, Eva Weissenborn, Barbara Feltus
Camera:
Thomas Mauch
Jaar:
1991
Genres:
Romantiek
Trefwoorden:
Romantische komedie
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Mocca für den Tiger (1991) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken