Duitsland 1993. Misdaad van Sigi Rothemund. Met o.a. Harald Dietl, Hartmut Reck, Wolfgang Müller, Alexander Pelz en Hanns Zischler.

VPRO Cinema

Er zijn drie prostituées vermoord en het lijkt ogenschijnlijk het werk van een en dezelfde dader. Ons team heeft drie verdachten en de ondergedoken souteneur in het vizier. De eerste drie hebben zeker iets te verbergen, maar op een of andere manier komen ze allemaal wel en niet in aanmerking als moordenaar. Op het moment dat K3 gelooft de psychopaat gevonden te hebben, krijgt hij een vierde vrouw in zijn macht en wordt het de bekende race tegen de klok om een vierde moord te voorkomen. De in principe vaste scenarioschrijver Harald Vock heeft weer eens een wie-is-de-dader gecreëerd, waarbij hij de kijker in het ongewisse probeert te houden over diens identiteit. Hoewel het spel en de regie zeker competent zijn, is het de vraag of je rustig in je stoel kunt blijven zitten om tot het eind te kijken wie het nu gedaan heeft.

credits

Regie:
Sigi Rothemund
Cast:
Harald Dietl, Hartmut Reck, Wolfgang Müller, Alexander Pelz, Hanns Zischler, Bettina Kramer, Veit Schubert, Lara Lamberti, Margit Geissler
Productie:
Doris J. Heinze
Jaar:
1993
Alt. titels:
Männer vom K3 - Das dritte Mädchen, Dritte Mädchen, Das
Genres:
Misdaad
Trefwoorden:
Cop-story
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen