Duitsland 1995. Mysterie van Hans Noever. Met o.a. Udo Wachtveitl, Miroslav Nemec, Rio Reiser, Gunda Ebert en Tobias Hoesl.

VPRO Cinema

Na elf jaar onschuldig gezeten te hebben wegens een overval met dodelijke afloop, keert Reinhard Kammermeier (Reiser) als vrij man terug naar M[KA3]unchen. Dat veroorzaakt aardig wat paniek bij zijn oude gabbers en ex-anarchisten, die inmiddels gevestigde yuppies zijn geworden met eigen ondernemingen. Reinhard had altijd gezwegen en nu vrezen zijn oude maten dat hij een openstaande rekening komt vereffenen voor meer dan tien jaar brommen. Een van de voormalige bendeleden wordt vermoord. De wraak van Reinhard? Niet alleen de commissaren Franz Leitmayr (Wachtveitl) en Ivo Batic (Nemec) zitten hem op de huid maar ook de journaliste Susanne Koron (Ebert). Het scenario is van Peter Probst en de filmmuziek is van Reiser. Tiende zaak van het team uit de Beierse hoofdstad. Aflevering 307.

credits

Regie:
Hans Noever
Cast:
Udo Wachtveitl, Miroslav Nemec, Rio Reiser, Gunda Ebert, Tobias Hoesl, Wilfried Hocholdinger, Elisabeth Jaenicke, Otto Grünmandl, Rudolph Moshammer, Michael Fitz, Helmut Wechsler
Scenario:
Peter Probst
Muziek:
Rio Reiser
Jaar:
1995
Alt. titels:
Im Herzen Eiszeit
Genres:
Mysterie
Trefwoorden:
Krimi
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Tatort - Im Herzen Eiszeit (1995) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken