Duitsland 2001. Drama van Felix Dünnemann. Met o.a. Michael Fitz, Sabine Kaack, Nils Kahnwald, Jacqueline Svilarov en Rainer Basedow.

VPRO Cinema

De pilotfilm voor de vijftiendelige serie [KL]Die Boegers[KLE] over een ex-rocker Robi (Fitz), die huisman geworden is, terwijl zijn vrouw Gisi (Kaack) de kost verdient bij een bank. Robi zorgt voor hun gebroed, Linus (Kahnwald) en Melanie (Svilarov), twee lastige tieners. Als Robi zijn bandmanager van weleer ontmoet, besluit hij na twintig jaar zijn comeback te maken. Er ontstaat de nodige heisa, want de toekomstverwachtingen van Robi en Gisi zijn nu wel heel erg verschillend geworden. Eigentijdse verstrooiing met hippe nostalgie, die concurreert met andere zeepachtige tv-reeksen. De vraag doet zich voor of het uitzendtijdstip, 21.05 uur, voor een serie van dergelijk laag gehalte wel zo gelukkig gekozen is. Het scenario voor deze 'zet je verstand maar op nul en laat de fondant op je tong smelten' is van Rudolf Bergmann en Gabi Decker. Het camerawerk is van Jürgen Herrmann.

credits

Regie:
Felix Dünnemann
Cast:
Michael Fitz, Sabine Kaack, Nils Kahnwald, Jacqueline Svilarov, Rainer Basedow, Antonio Putignano, Leon Boden, Michael Brandner, Jürgen Tonkel, Bernd Tauber, Petra Bernd
Camera:
Jürgen Herrmann
Jaar:
2001
Alt. titels:
Die Boegers - Es muss Liebe sein
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Soap opera
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Es muss Liebe sein (2001) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken