Verenigde Staten 1999. Erotiek van Sam Silver. Met o.a. Michelle Hall, Jon-Damon Charles, Catalina Larranaga, Kirk Enochs en Nikki Fritz.

VPRO Cinema

Drie schone slaapsters ontwaken na een periode van honderd jaar. Ze hebben heel wat in te halen om hun stijf geworden ledematen weer soepel te maken en wat is er dan beter dan een heleboel porties gevarieerde seks? De grote verdienste van deze film is niet het scenario van Earl Kenton, maar het feit dat hij niet veel langer duurt dan een uur. Bovendien zien de drie gratiën, die de hoofdrollen vervullen er verrukkelijk uit in de 'kostuums' van Julie Ann Jett. Dat laatste is overigens een kwestie van smaak en dat geldt zeker voor de blikkerige muziek van Wayne Scott Jones. Het camerawerk is van Gary Graver. Ongecensureerde versies zijn langer, maar beslist niet beter.

credits

Regie:
Sam Silver
Cast:
Michelle Hall, Jon-Damon Charles, Catalina Larranaga, Kirk Enochs, Nikki Fritz, David Usher, Stacey DeSimone, Jennifer Bergeron, Janet Tracy Keijser, Robert Donovan, Damon Charles, Carol Catalina Larranaga
Scenario:
Earl Kenton
Productie:
Don Pacual
Camera:
Gary Graver
Muziek:
Wayne Scott Joness
Jaar:
1999
Alt. titels:
Hidden Beauties: The Awakening, Awakening, The
Genres:
Erotiek
Trefwoorden:
Erotiek
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Hidden Beauties (1999) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken