Verenigde Staten 1994. Drama van Eb Lottimer. Met o.a. Griffin Dunne, Annette O'Toole, Tony Goldwyn, Gina Gershon en Kate Burton.

VPRO Cinema

Deze film werd geproduceerd voor het videocircuit, maar beleefde zijn premi[KA2]ere op de Amerikaanse kabel-tv. Het is een emotioneel, erotisch en aangrijpend drama naar een scenario van regisseur Lottimer en Evan Katz. Het huwelijk van Tom (Dunne) en Julie (O`Toole) dreigt als een nachtkaars uit te gaan. Juist op dat moment komt zijn vriend Geoff (Goldwyn) in het holst van de nacht op de proppen met een nieuwe, sexy ma[KA4]itresse (Gershon). Geoff vertelt dat hij van plan is te gaan scheiden. Ondanks de loyaliteit die Tom en Julie voelen voor Deborah (Burton), Geoffs vrouw, geven ze hen een bed voor de rest van de nacht. Hartstocht, seks, en gemoederen laaien als strovuren op en zo komen onvervulde wensen, illusies en leugens boven water. Het spel is goed onder de zelfverzekerde regie van Lottimer. Het camerawerk is van Bernard Salzmann. Dolby.

credits

Regie:
Eb Lottimer
Cast:
Griffin Dunne, Annette O'Toole, Tony Goldwyn, Gina Gershon, Kate Burton, Gerrit Graham, Lee Garlington, Marj Dusay, Tom Finnegan, Jonathan Sanger, Tom Voiss, Deborah Worthing
Productie:
Robert John Degus, Michele McGuire, Jana Sue Memel
Camera:
Bernard Salzmann
Muziek:
Simon Boswell
Jaar:
1994
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Psychologisch drama, Erotiek
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Love Matters (1994) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken