Duitsland 1998. Mysterie van Peter Ristau. Met o.a. Peter Sodann, Bernd Michael Lade, Ulrich Noethen, Julia Jäger en Jessica Kosmalla.

VPRO Cinema

Angie Hilpert (J[KA3]ager), een vrouw voor wie kommissar Kain (Lade) ooit wat voelde, is vermoord. Ze was de mede-eigenaresse van Golden Future, een casino, dat volgens het frauduleuze zwaan- kleef-aan principe draait. Kain vindt geen moordwapen en de enige getuige is Bea (Pittasch), het dochtertje van het slachtoffer. De hoofdverdachte is een Amerikaan, Nat Dorsey (Noethen), de zakelijke partner van Angie. Nat verdwijnt en Bea wordt ontvoerd. Het blijkt dat er nog veel meer verdachten zijn: iedereen die met Golden Future te maken had... Noethen schittert als gladde oplichter. Geschreven door Fred Breinersdorfer, die zorgde voor een geloofwaardig en spannend verhaal. Bekende acteurs verhogen het krimi-genot. Aflevering 392.

credits

Regie:
Peter Ristau
Cast:
Peter Sodann, Bernd Michael Lade, Ulrich Noethen, Julia Jäger, Jessica Kosmalla, Ursula Werner, Julia Kristin Pittasch, Gunda Ebert, Oliver Bröcker
Scenario:
Fred Breinersdorfer
Jaar:
1998
Alt. titels:
Money! Money!
Genres:
Mysterie
Trefwoorden:
Krimi
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Tatort - Money! Money! (1998) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken