Verenigde Staten 1998. Sciencefiction van Art Camacho. Met o.a. Stephen Furst, Taran Noah Smith, Michael Fishman, Steve Eastin en Tom Bosley.

VPRO Cinema

In dit stupide vervolg moet een jonge nakomeling van de Amerikaanse verschrikkelijke sneeuwman rennen voor zijn leven als een euvele grootgrondbezitter (Eastin) met een grote schare jagers de jacht op hem heeft geopend. Er is een fikse trofee uitgeloofd voor degene die hem vangt - dood of levend. Het arme beest wordt gelukkig gered door een stelletje betweterige kinderen met een blunderende vader (Furst, die meer dan verschrikkelijk speelt). Ze geven het kleine monster de nodige bescherming op een manier die regelrecht afkomstig is uit HARRY AND THE HENDERSONS en E.T. - THE EXTRATERRESTRIAL. Al deze verwikkelingen zijn in het geheel niet nieuw, want ze gebeurden al in de oorspronkelijke film LITTLE BIGFOOT. Het scenario is van Art Camacho en Richard Preston, Jr. Het camerawerk is van Jeffrey A. Cook. Panavision.

credits

Regie:
Art Camacho
Cast:
Stephen Furst, Taran Noah Smith, Michael Fishman, Steve Eastin, Tom Bosley, Melody Clarke, Erika Page, Mark Stephen Brien, Chuck Borden, Kelly Hirano, Tim Baker, Art Camacho, Nick Finch, Steve Nave, Daniella Sando, Joe Murphy, Kevin LaRosa, Larry Finch, Joseph Griffo
Scenario:
Art Camacho
Productie:
Ramon Khoury, Richard Pepin, Joseph Mehri, Peter Jackson
Camera:
Jeffrey A. Cook
Muziek:
Jim Halfpenny
Jaar:
1998
Alt. titels:
Journey Home, The
Genres:
Sciencefiction, Horror, Familiefilm
Trefwoorden:
Kinderfilm, Jeugdfilm, Familiefilm, Monsterfilm, SF-Film
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen