Duitsland 2000. Romantisch drama van Michael Steinke. Met o.a. Sascha Hehn, Christine Reinhart, Anja Kruse, Diana Amft en Maria Seebaldt.

VPRO Cinema

De eerste film trok in Duitsland zoveel kijkers (bijna tien procent van de bevolking) dat men het opportuun achtte een tweede deel te maken. Het scenario van Claus Tinney is nog even zwak als altijd en het gaat meer om de toeristische plaatjes van de populaire vakantiebestemming (het eiland ís mooi zonder toeristen) die door Heinz Dieter Sasse en regisseur Steinke werden vastgelegd op de gevoelige laag. Anna (Kruse) acht zich nog niet rijp voor een relatie met Niklas (Hehn) na haar pijnlijke scheiding en vertrekt naar Duitsland. Dokter Niklas krijgt een affaire met de chique eigenaresse van zijn finca, Katrin Cornelius (Reinhart) omdat hij beter golft dan zij. De schijn is echter tegen hen en dat vertroebelt hun idylle, maar net op tijd komt de reddende engel 'Germania', zodat Niklas niet in het stof hoeft te bijten. Gedegen spelprestaties, maar een ergerlijk slap filmpje.

credits

Regie:
Michael Steinke
Cast:
Sascha Hehn, Christine Reinhart, Anja Kruse, Diana Amft, Maria Seebaldt, Dieter Schaad, Andreas Elsholz, Oliver Deska, Walter Buschhoff
Muziek:
Robert Schulte-Hemming
Jaar:
2000
Alt. titels:
Liebe auf Mallorca - Teil 2, Eine
Genres:
Romantisch drama
Trefwoorden:
Sequel, Televisiefilm
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Eine Liebe auf Mallorca 2 (2000) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken