Duitsland 1997. Romantiek van Michael Hofmann. Met o.a. Boris Aljinovic, Antje Westermann, Katja Zinsmeister, Christoph Zapatka en Karina Krawczk.

VPRO Cinema

Tijdens de zomervakantie ontmoet Lukas (Aljinovic) Nathalie (Krawczk). Ze geeft hem haar telefoonnummer wat Lukas prompt verliest, maar hij weet [KA1]e[KA1]en ding zeker: ze werkt ergens in het Rheinland in een groot winkelcentrum. Lukas gaat op zoek en vindt inderdaad dat winkelcentrum, maar Nathalie schijnt onderweg te zijn. Lukas besluit er te blijven rondhangen totdat Nathalie terugkomt. Hij vindt er een baantje als slagersknecht en leert een paar leuke meiden kennen: Elenor (Zinsmeister) met een broer die probeert de stukjes van de gigantische legpuzzel met de naam uit de titel aan elkaar te laten passen en Alice (Westermann), maar die is nogal koel. Toch slaat zij Lukas die eigenlijk op Nathalie zit te wachten, aan de haak. Ze komen niet meer van elkaar los, al hebben ze verschillende karakters. In de finale duikt Nathalie duikt op, om wie het allemaal begonnen was. Aardige film over verliefd worden, bij elkaar passen en van elkaar houden. Het scenario is van regisseur Hofmann, die met de premiére op een regionale Duitse omroep zijn opwachting maakte. Stereo, 16:9.

credits

Regie:
Michael Hofmann
Cast:
Boris Aljinovic, Antje Westermann, Katja Zinsmeister, Christoph Zapatka, Karina Krawczk, Lars Rudolph, Karl Markovics, Marc Hosemann, Josef Ostendorf, Klaus Manchen, Dorina Weber, Lina Schmidt
Scenario:
Michael Hofmann
Jaar:
1997
Alt. titels:
Strand von Trouville, Der
Genres:
Romantiek
Trefwoorden:
Romantische komedie
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Der Strand von Trouville (1997) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken