Verenigde Staten 1992. Misdaad van Frank Rainone en Frank Rainone. Met o.a. Sandra Bullock, Steve Buscemi, John Costello, James Lorinz en Tony Darrow.

VPRO Cinema

Schrijver van misdaadverhalen in spe Jimmy Corona (Lorinz) krijgt geen letter op papier, hij heeft schulden en in die situatie laat zijn vriendin Lori (Bullock) hem ook nog in de steek. Na mislukte zelfmoordpogingen weet hij hoe hij een goed manuscript moet schrijven, maar daarvoor moet hij wel enkele sc[KA2]ene`s in praktijk brengen. Het komt dus goed uit dat hij een familielid heeft, die in de maffia zit, zijn oom Tony Bando (Darrow). Deze film met een flauw scenario van hoofdrol Lorinz, Rocco Simonelli en regisseur Rainone is uitsluitend interessant voor de fans van de sympathieke Bullock, die hierin een kleine rol speelt. Het camerawerk is van Adam Kimmel. Ook bekend als ME AND THE MOB.

credits

Regie:
Frank Rainone, Frank Rainone
Cast:
Sandra Bullock, Steve Buscemi, John Costello, James Lorinz, Tony Darrow, Frank Gio, Anthony Michael Hall, Stephen Lee, Vinny Pastore, Ted Sorel, Louis Giovannett, Chacha Ciarcia, Gemma Nanni, John Costelloe
Camera:
Adam Kimmel
Muziek:
Phil Ramone
Jaar:
1992
Alt. titels:
Me And The Mob, Me and the mob, La mafia y yo
Genres:
Misdaad, Komedie
Landen:
Verenigde Staten