Duitsland 1994. Drama van Uwe Janson. Met o.a. Christiane Paul, Lena Stolze, Claudine Wilde, Peter Sattmann en Heinz Gerhard Lueck.

VPRO Cinema

Sprintster en Duitslands hoop op olympisch goud Claudia Schumacher (Paul) ziet haar kansen vervlogen als er een bloedpropje in de hersenen wordt gediagnostiseerd. Ze belandt in een heftige tweestrijd of ze zich al dan niet moet laten opereren en een gooi naar het kampioenschap moet doen, aangewakkerd door rivaliteit als ze ziet hoe Katja Heinemann (Wilde) staat te trappelen om haar plaats in te nemen en aangespoord door haar coach Thomas Hendrichs (Ferch, de fetisj-acteur van regisseur Janson) met wie ze een amoureuze relatie onderhoudt. De combinatie 'van presteren ten koste van alles om te winnen' met het zwakke scenario van Helmut de Berger maken van deze saaie film over 'beslissing en dilemma' een epigoon met het motto 'hardlopers zijn doodlopers'. Ook bekend als NUR DER LIEBE SIEGT.

credits

Regie:
Uwe Janson
Cast:
Christiane Paul, Lena Stolze, Claudine Wilde, Peter Sattmann, Heinz Gerhard Lueck, Douglas Hudgins, Heino Ferch, Jürgen Hentsch, Jörg Holm, Chris Hohenester, Arabella Kiesbauer, Martin Armknecht
Jaar:
1994
Alt. titels:
Nur der Liebe siegt
Genres:
Drama, Sportfilm
Trefwoorden:
Melodrama
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Nur der Sieg zählt (1994) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken