Duitsland 1985. Romantiek van Vivian Naefe. Met o.a. Leslie Malton, Hanno Pöschl, Rainer Grenkowitz, Joachim Król en Waltraud Habicht.

VPRO Cinema

De jonge journaliste Lisa (Malton) woont al geruime tijd samen met de advocaat Max (Grenkowitz). Voor haar krant moet ze een belangrijk evenement verslaan in Rome. Daar maakt ze kennis met de getrouwde journalist David (Pöschl). Deze ontmoeting gooit haar leven hopeloos overhoop. Ze moet kiezen tussen vertrouwdheid en een nieuw avontuur met onbekende afloop. Eerst komt de onzekerheid en daarna valt ze in een diepe crisis. Een gevoelig romantisch drama over een jonge vrouw die tussen twee mannen heen en weer geslingerd wordt en er niet in slaagt een besluit te nemen. Dankzij het uitstekende spel van Malton blijft de film geloofwaardig en stijgt hij zelfs boven het middelmatige scenario van regisseuse Naefe uit. Het camerawerk is van Hans- Günther Bücking.

credits

Regie:
Vivian Naefe
Cast:
Leslie Malton, Hanno Pöschl, Rainer Grenkowitz, Joachim Król, Waltraud Habicht, Gerd Holtenau, Sabrina Lorenz, Peter Neusser
Productie:
Werner Mietzner, Eike Hendrich
Camera:
Hans-Günther Bücking
Jaar:
1985
Genres:
Romantiek, Drama
Trefwoorden:
Romantisch drama, Televisiefilm
Landen:
Duitsland

waar te zien

on demand

op televisie