Japan/Verenigde Staten 1996. Actiefilm van Frank Cappello en Frank A. Cappello. Met o.a. Russell Crowe, Helen Slater, Michael Lerner, Etsushi Toyokawa en Kyusaku Shimada.

VPRO Cinema

Vóór zijn Oscar vanwege Gladiator en zijn optredens in The insider en L.A. Confidential lagen de rollen voor Russell Crowe duidelijk nog niet voor het oprapen. De tv-film No way back heeft belachelijke trekjes in het verhaal, maar Crowe's acteertalenten zijn evident en ze bieden veel tegengif. Hij speelt Zack Grant, een FBI-agent die nooit over de dood van zijn vrouw heen is gekomen en wiens carrière in het slop zit. Hij zendt een groentje het veld in tegen een skinhead-leider, maar dit leidt alleen maar tot de kidnapping van Zack's zoon en meer strijd tegen de skinheads en ook tegen mafia. (IdH/VPRO Gids)

credits

Regie:
Frank Cappello, Frank A. Cappello
Cast:
Russell Crowe, Helen Slater, Michael Lerner, Etsushi Toyokawa, Kyusaku Shimada, Kristopher Logan, Kelly Hu, Andrew J. Ferchland, Ian Ziering, Monty Bane, Christian Keiber, Patti Davis Suarez, Caroline Lagerfelt, Kyusaka Shimada
Scenario:
Frank A. Cappello
Productie:
Joel Soisson, Aki Komine
Camera:
Richard Clabaugh
Muziek:
David C. Williams
Jaar:
1996
Genres:
Actiefilm, Misdaad, Drama, Thriller
Trefwoorden:
Yakuza, Televisiefilm
Landen:
Japan, Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

No Way Back (1996) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken