Verenigde Staten 1995. Drama van Richard T. Heffron. Met o.a. Kelly Rutherford, Chris Sarandon, Nicholas Campbell, Daid Hugh Kelly en Michael Landes.

VPRO Cinema

Het is 1912. Aan boord van het luxueuze schip de Titanic viert de familie Winfield dat hun dochter Edwina zich heeft verloofd en dat haar zusje Alexis zes jaar is geworden. Maar de avond verandert in een nachtmerrie als het schip tegen een gletsjer vaart en zinkt. Onder de doden van de familie Winfield zijn de ouders en de verloofde van Edwina. Edwina staat voor de moeilijke taak om de opvoeding van de jonge kinderen op zich te nemen en het familiebedrijf van de ondergang te redden. Twaalf jaar lang heeft Edwina geen oog voor de mannen maar tijdens een bootreis heeft ze een affaire met een aantrekkelijke Engelsman. Of hij echter de ware voor haar is?

credits

Regie:
Richard T. Heffron
Cast:
Kelly Rutherford, Chris Sarandon, Nicholas Campbell, Daid Hugh Kelly, Michael Landes, Simon MacCorkindale, Gina Philips, Susan Hogan, Christopher Fuller, Sarah Freeman, Polly Shannon, Daniel Pilon
Muziek:
Billy Goldenberg
Jaar:
1995
Alt. titels:
No Greater Love, No greater love, Nichts ist starker als die Liebe
Genres:
Drama, Romantiek
Trefwoorden:
Romantisch drama, Soap opera, Televisiefilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen