Verenigde Staten 1996. Drama van Peter O'Fallon. Met o.a. Renée Estevez, Lisanne Falk, Carrie Mitchum, Steven Brill en Claudette Nevins.

VPRO Cinema

Amerikaanse tieners rijden soms in een zeer korte tijd het halve land door om in het Zuiden de Easter Break te vieren - ze hangen dan onder de warme zon de beest uit en `genieten` van een zuip- en kots-vakantie. In deze film begeven drie veelbelovende en innig bevriende studentes (Estevez, Mitchum en Falk) zich op weg om hun laatste paasvakantie gezamenlijk door te brengen in Palm Springs. Al is de afstand niet zo groot, ze rijden toch door het holst van de nacht. Ze botsen tegen een lifter op, die zij in het donker niet hadden opgemerkt. Hij blijft levenloos liggen. Ze staan voor een dilemma: spreken is zilver en zwijgen is goud; doorrijden of naar de politie gaan. Oninteressant drama, waarbij 'bekende' namen nog geen garantie vormen voor een boeiend geheel. De regie van O'Fallon is onevenwichtig en het scenario weinig verrassend.

credits

Regie:
Peter O'Fallon
Cast:
Renée Estevez, Lisanne Falk, Carrie Mitchum, Steven Brill, Claudette Nevins, Tim Russ, Beau Starr, Bryan Cranston, Steven M. Cagnon, Al Ruscio, Andrew Zeller
Jaar:
1996
Genres:
Drama, Familiefilm
Trefwoorden:
Melodrama, Tienerfilm
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Dead Silence (1996) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken