Verenigde Staten 1995. Drama van Charles Jarrott. Met o.a. Patsy Kensit, Keegan Mcintosh, Cynthia Dale, Lindsay Merrithew en Simon MacCorkindale.

VPRO Cinema

Richard Keaton (MacCorkindale) is een jonge weduwnaar. Hij heeft een zoontje van zes Andy (Macintosh), die moelijk opvoedbaar is. Diep in zijn hart verdenkt Richard zijn broer Blaine (Merrithew) ervan de vader van Andy te zijn. Bij gevolg besteedt hij geen aandacht aan Andy. Hij neemt de weduwe Elizabeth Guinness (Kensit) aan als gouvernante voor Andy, die meent dat de geest van zijn moeder nog in huis is. Het lukt Elizabeth om vader en zoon nader tot elkaar te brengen en zelfs het ijs tussen haar en Richard smelt. Dan wordt er tijdens een kampeerpartijtje op hen geschoten; Richard verdenkt zijn broer Blaine, maar die heeft een waterdichte alibi. Elizabeth heeft ondertussen gemerkt dat Jillian Zale (Dale), een wederzijdse kennis van Richard en Blaine ziekelijk jaloers is. Typisch voer voor de kabel tv met spanningselementjes, redelijke productiewaarden en behoorlijk spel. Jammer dat het scenario van Joe Weisenfeld naar de gelijknamige roman van Alicia Scott er niet uit haalt wat erin zou moeten zitten. Het camerawerk is van Robert Fresco.

credits

Regie:
Charles Jarrott
Cast:
Patsy Kensit, Keegan Mcintosh, Cynthia Dale, Lindsay Merrithew, Simon MacCorkindale, Kay Hawtrey, Doug Lennox, Keegan MacIntosh
Scenario:
Joe Weisenfeld
Camera:
Robert Fresco
Muziek:
Charles T. Cozens
Jaar:
1995
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Melodrama
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

At The Midnight Hour (1995) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken