Verenigde Staten 1995. Actiefilm van Paul Levine. Met o.a. Bruce Payne, Natasha Andreichenko, John Stockwell, Lance Henriksen en Dennis Christopher.

VPRO Cinema

Deze militaire thriller die gedraaid werd met een low-budget, verspilt de talenten van de intrigerende Andreichenko. Ze speelt de wraakzuchtige dochter van een onheil brengende Russische geleerde die een geheim wapen gebruikt om overal ter wereld lijnvliegtuigen te vernietigen. De uitzonderlijk saaie piloten die voor de helden moeten doorgaan, weten uiteindelijk in hun uiterst geavanceerde straaljager Aurora 1 (Mach 6) haar verborgen hoofdkwartier binnen te dringen. De overvloedige, door de computer gegenereerde speciale effecten zorgen er alleen maar voor dat de luchtgevechten op simpele videospelletjes lijken. Het scenario is van regisseur Levine, het camerawerk van John Newby. Gefilmd in Panavision. Videotitel: NIGHTWATCH: OPERATION AURORA.

credits

Regie:
Paul Levine
Cast:
Bruce Payne, Natasha Andreichenko, John Stockwell, Lance Henriksen, Dennis Christopher, Curt Lowens, Corinne Bohrer, Corbin Bernsen, Michael Champion
Scenario:
Paul Levine
Productie:
Kevin, M. Kalberg, Oliver G. Hess, Paula Hammerel, Ivan Cat
Muziek:
Richard Marvin
Jaar:
1995
Alt. titels:
Aurora: Operation Intercept, Nightwatch, Nightwatch: Operation Aurora, Aurora: Operation intercept
Genres:
Actiefilm, Avonturenfilm, Drama
Trefwoorden:
Cape- en degenfilm, Militaire dienst
Landen:
Verenigde Staten

op televisie
0 uitzendingen

Operation Intercept (1995) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken