Duitsland 1997. Drama van Martin Enlen. Met o.a. Jan Josef Liefers, Barbara Auer, Herbert Knaup, Frank Röth en Katja Studt.

VPRO Cinema

De knappe dr. Maria Jonasson (Auer) werd verkracht door twee van haar collega`s op het werk. De aanranding werd netjes geregistreerd door de bewakingscamera, zodat Maria, eenmaal bekomen van de ergste schrik, denkt aan zoete wraak middels een proces, maar dan verdwijnt de videotape. Haar wederpartij komt erachter dat zij in haar priv[KA1]e-(seks)leven uit de band kan springen en weet haar te intimideren. Maria's advocaat begint aan zijn cliënte te twijfelen, maar anderszijds wordt hij onweerstaanbaar door haar aangetrokken. Krachteloos verkrachtingsdrama met een verrassingsloze ontknoping, snel gemaakt voor het kleine scherm. Voordat de film werd uitgezonden veranderde de titel: de werktitel was GEFÄHRLICHES GEHEIMNIS en daarna kwam DIE WAHRHEIT UND ANDERE LŸGEN, die tot ondertitel werd gepromoveerd.

credits

Regie:
Martin Enlen
Cast:
Jan Josef Liefers, Barbara Auer, Herbert Knaup, Frank Röth, Katja Studt, Iris Berben, Edgar M. Böhlke, Bettina Kupfer
Jaar:
1997
Alt. titels:
Vergewaltigt - Die Wahrheit und andere Lügen, Wahrheit und andere Lügen, Die, Gefährliches Geheimnis, Frau schlägt zurück, Eine
Genres:
Drama
Trefwoorden:
Melodrama
Landen:
Duitsland

op televisie
0 uitzendingen

Vergewaltigt (1997) is deze week niet op televisie. Log in om een abonnement aan te maken